Bestellen, Verpakken & Verzenden en Leveren van uw bestelling! 

Bestellen

Om te bestellen klikt u op de in winkelmand bestelknop van het gewenste artikel. Vervolgens vult u uw gegevens in en kiest u uw bezorg- en betaalvoorkeuren. Als u uw bestelling afrondt, nemen wij deze in behandeling en ontvangt u een bevestiging via uw opgegeven e-mailadres. Wij melden uw pakket aan bij Post NL of DPD en koppelen de verzending aan uw e-mailadres, zodat u uw bestelling kunt volgen met track and trace.

Verpakken

Wij verpakken uw pakket zeer zorgvuldig in een kartonnen verpakking of verzendzak van Gerecycled LDPE.

Verzending

Uw bestelling wordt binnen drie dagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Als u niet thuis bent op het moment van bezorging, ontvangt u een kaartje in uw brievenbus met een bezorgcode waarmee u een nieuwe aflevermogelijkheid kunt selecteren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw pakket te laten bezorgen bij een Parcelshop of bij uw buren. In beide gevallen levert de bezorger uw pakket de volgende werkdag af.

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, heeft u als consument een wettelijke opzegtermijn van veertien dagen voor alle aankopen in onze webshop, behalve voor gepersonaliseerde producten. U moet uiterlijk op de laatste dag van deze periode van 14 dagen de retour aanmelden via het retour formulier en moet u het product binnen veertien dagen retourneren. Nadat wij uw product hebben ontvangen, boeken we het bedrag binnen veertien dagen terug. Houd er rekening mee dat producten in dezelfde staat moeten worden geretourneerd als waarin ze zijn ontvangen. Bij beschadiging of afwijking kunnen er kosten in mindering worden gebracht.

Let op: de reeds betaalde kosten voor verpakken en verzenden krijgt u terugbetaald. De retourkosten zijn voor u. (Retourneren is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten)

Boek retouren

Bij boek retouren letten wij op beschadigingen, vingerafdrukken, vlekken en ezelsoren. Vergeet niet om altijd het ordernummer te vermelden.

Geen retour mogelijk voor speciaal gepersonaliseerde producten

Houd er rekening mee dat producten speciaal gemaakt voor de klant, zoals gepersonaliseerde producten, niet kunnen worden geretourneerd of geruild. Als het product in goede staat is ontvangen, storten wij het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen terug, minus de reeds betaalde kosten voor verpakken en verzenden. Lees voordat u een aankoop doet op van-mama.nl/nugaikdagzeggen onze algemene voorwaarden.

Lees voor een aankoop op van-mama.nl/ nugaikdagzeggen de algemene voorwaarden