Marjolein:

Marjolein:

Ik ben altijd erg creatief geweest en heb mooie herinneringen aan de dagen dat ik met Fleur lachend of slapend naast me gepersonaliseerde cadeautjes maakte met mijn borduurmachine. Deze creaties deelde ik op mijn Instagram pagina @van_mama_marjolein Na het verlies van Fleur hebben Désirée en ik onze creativiteit verbonden tijdens het schrijven van het boek “Nu ga ik dag zeggen”. Het schrijven heeft mij geholpen in mijn eigen rouwproces. Het gaf afleiding en het doel iets nieuws te creëren vanuit mijn ervaringen met verlies geeft kracht om door te gaan en iets te kunnen betekenen voor een ander.

”Liefdevolle geboorte/troost cadeaus waarin creativiteit, moederschap en liefde samenkomen”

♥ van Mama Marjolein

Op van-mama.nl komt al mijn creativiteit samen en vind je een verzameling van zorgvuldig geselecteerde geboorte-/troostcadeaus die bedoeld zijn om een lichtpuntje te bieden in moeilijke tijden. Elk cadeau is ontwikkeld en met liefde en zorg gemaakt door mijzelf of andere mama’s die dicht bij mij staan. Het zorgvuldig samengestelde assortiment omvat onder andere het boek “Nu ga ik dag zeggen”, geboorte-/troostknuffels, kaarsen, wenskaarten en andere producten die troost en steun kunnen bieden.

Ik hoop dat het boek en de producten in de webshop bijdragen aan de liefde en herinneringen die altijd in ons hart zullen blijven bestaan, zelfs als je afscheid moet nemen.


“afscheid betekent de geboorte van de herinnering”

Salvador Dali